ico-delivery

Livrare în 48 de ore

  ico-phone

(004) 0368.100.127

  ico-email

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

all for welding

CATALOG DE PRODUSE

NEWSLETTER

Informații generale

Grupul RYWAL RHC este una dintre cele mai mari rețele de distribuție din domeniul sudurii în Europa.  Această rețea cuprinde: 
- sediul central din Polonia: RYWAL-RHC Sp. z o.o. 
- reprezentanțele internaționale: Solik SK din Slovacia, RYWAL-LT din Lituania, RYWAL-Svarka din Belarus, RIVAL-RU din Rusia, RME FZCO din Emiratele Arabe Unite și RYWAL-RHC România SRL din România. 

Firma mamă din Polonia, RYWAL-RHC Sp. z.o.o. este o societate cu capital privat, înființată în 1992 și este localizată în Torun. Grupul are o rețea cu 28 de reprezentanțe atât în Polonia, cât și în afara țării, reușind să colaboreze cu 10 000 de clienți. Reprezentanța Rywal RHC România se aprovizionează de la depozitele centrale din Torun cu un stoc de aproximativ 6000 de articole diferite, unde este amplasat un centru modern de distribuție cu o suprafață de 8000 de m².

De-alungul celor 20 de ani de experiență, grupul Rywal RHC a înregistrat creșteri semnificative ale vânzărilor. Ca dovadă a rezultatelor extraordinare Rywal RHC a obţinut premii de la diverse reviste economice şi asociații de afaceri poloneze. Unul dintre cele mai importante, este premiul acordat în 2008 de către American Welding Society – AWS pentru realizările obţinute în domeniul distribuţiei echipamentelor şi consumabilelor pentru sudare, pe piața din Polonia.

RYWAL-RHC Grup oferă tehnologii performante, mașini și produse destinate proceselor de sudare și tăiere prin utilizarea căldurii (echipamente și consumabile de sudură, mașini de tăiere și șlefuire, sisteme de ventilație, echipamente de protecție, produse chimice tehnice și roboți industriali). 

Avem relații comerciale foarte avantajoase cu furnizori consacrați și în același timp fabricăm produse sub brandurile proprii Gold și Most. 

Avantajele pe care le oferim tuturor clienților noștri sunt următoarele: 
- suport și consultanță tehnică;
- organizare demonstrații pentru echipamentele din ofertă;
- transportul produselor comandate se face direct la client în maxim 48 de ore;
- garantăm calitatea produselor comercializate, oferind certificări de conformitate și de calitate obținite de la asociații de clasificare precum TUV, DB, AWS, LR și alte entități similare;
- service și garanție pentru echipamentele de sudare achiziționate.