ico-delivery

Livrare în 48 de ore

  ico-phone

(004) 0368.100.127

  ico-email

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

all for welding

CATALOG DE PRODUSE

NEWSLETTER

Parteneri

Pentru a reuși să îndeplinim varietatea de cerințe venite din partea clienților, Rywal RHC România comercializează în afară de produsele de brand propriu, alte 20.000 de produse provenite de la producători consacrați precum: 3M, Lorch, Demmeler, Abicor Binzel și Magswitch.

Cât despre ofertele de preț, pe acestea le menținem mereu atractive, datorită acordurilor speciale obținute cu producătorii.

Mai jos puteți accesa ofertele de produse de la partenerii noștri:
- Soluții de siguranță și protecție de la 3M
- Echipamente de sudare de la Lorch
- Mese de sudare de la Demmeler
- Pistolete și accesorii pentru pistolete de la Abicor Binzel
- Unelte magnetice de la Magswitch

 

 

LORCH

logo-lorch

 Lorch este unul dintre cei mai consacrați producători de echipamente de sudare care din 1957 oferă soluții și tehnologii inovatoare care sporesc productivitatea și calitatea rezultatelor obținute prin sudare. 

Oferta de echipamente Lorch pe care o distribuim include echipamente de sudare pentru lucrări mici de atelier cât și pentru producții industriale. De asemenea varietatea de echipamente este clasificată în funcție de fiecare metodă de sudare în parte: 

• Echipamentele MIG-MAG oferă productivitatea maximă prin ușurința de operare și calitatea deosebită a sudurii  

 Echipamente MIG care se folosesc pentru materiale speciale, oțeluri de rezistență mare sau oțeluri cu strat de zinc

 Echipamente TIG pentru sudarea componentelor din inox sau aluminiu, care necesită o densitate și etanșeitate perfectă

Lorch Schweißtechnik GmbH este unul dintre cei mai importanți producători de echipamente de sudare prin arc electric, de utilizat în confecții metalice, aplicații industriale și soluții semi-automate, precum și automate, inclusiv roboți. Sistemele Lorch de calitate premium se fabrică de peste 50 ani în Germania, într-o fabrică modernă, folosind cele mai avansate tehnologii, iar echipamentele sunt distribuite în mai mult de 60 țări. Echipamentele de sudare Lorch obțin rate mari de adaptabilitate pentru aplicații reale cu o eficiență uimitoare. Un exemplu al abilității companiei de a produce aparate de top este reprezentat de procesul inovativ „Speed” care îmbunătățește seriile MicorMig și duce sudura MIG-MAG la următorul nivel. Un alt exemplu este echipamentul MicorStick de sudare prin electrozi, cu alimentare pe bază de baterii. Acesta a câștigat premiul Federal în 2014 pentru realizări remarcabile și inovatoare în sectorul comercial, oferit de către Ministerul Federal pentru Afaceri Economice și Energie.

Vezi detalii despre gama de tractorașe pentru sudură de la Lorch
tractorase sudura Lorch