ico-delivery

Livrare în 48 de ore

  ico-phone

(004) 0368.100.127

  ico-email

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

all for welding

CATALOG DE PRODUSE

NEWSLETTER

Parteneri

Pentru a reuși să îndeplinim varietatea de cerințe venite din partea clienților, Rywal RHC România comercializează în afară de produsele de brand propriu, alte 20.000 de produse provenite de la producători consacrați precum: 3M, Lorch, Demmeler, Abicor Binzel și Magswitch.

Cât despre ofertele de preț, pe acestea le menținem mereu atractive, datorită acordurilor speciale obținute cu producătorii.

Mai jos puteți accesa ofertele de produse de la partenerii noștri:
- Soluții de siguranță și protecție de la 3M
- Echipamente de sudare de la Lorch
- Mese de sudare de la Demmeler
- Pistolete și accesorii pentru pistolete de la Abicor Binzel
- Unelte magnetice de la Magswitch

 

 

Demmeler

logo demmeler

 Sistemele modulare de fixare de la Demmeler sunt potrivite pentru orice tip de industrie care necesită metode de asamblare, sudare și lucru cu cleme de fixare.

Distribuirea costurilor pentru o astfel de investitie se poate face în mod eficient, progresiv, odată cu creșterea volumului de producție pentru că sistemul modular 3D de cleme de la Demmeler permite începerea proiectului cu o masă de sudare mai mică și extensia ulterioară la cleme de tip XXL. 

Mesele de sudura 3D se pot extinde în orice direcție datorită construcției de tip modular, ce le permite să se modifice rapid cât se poate de precis. Tehnologia sistemului de prindere prin cleme, de la Demmeler, s-a stabilit ca și standard în industria de profil, fiind premiată și patentată. 

Catalog mese de sudură Demmeler

catalog demmeler

 

Catalog cleme Demmeler

masa demmeler3