ico-delivery

Livrare în 48 de ore

  ico-phone

(004) 0368.100.127

  ico-email

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

CATALOG DE PRODUSE

carduri lorch

Țineți cardul în dreptul aparatului și puteți începe să sudați!

 

Datorită tehnologiei NFC, cardurile Lorch permit utilizatorului să introducă rapid parametrii de sudură necesari, dar oferă și o nouă abordare în ceea ce privește controlul de calitate. Lorch vă pune la dispoziție o broșură cu un set de carduri care conțin cei mai importanți parametri de sudură pentru 23 cele mai frecvente procese de sudare utilizate. Tehnologia standardizată se aplică pentru a transfera parametrii la echipamentul de sudură. Atunci când această tehnologie se combină cu un sistem de management bine pus la punct, cardurile pot servi ca unealtă în procesul de asigurare a calității procesului de sudură. O dată ce parametrii specifici sarcinii de sudare s-au introdus în echipament, sudorul nu va putea suda decât în limitele tolerate, specificate de standard. 

lorch4

Panoul ControlPro pentru dispozitivul MicorMIG:

a) în timpul utilizării cardului NFC de tip Administrator;
b) blocat după utilizarea cardului NFC.

lorch5

Cea mai importantă proprietate de utilizare a tehnologiei de autentificare prin card NFC este reprezentată de faptul că există 6 carduri de autentificare pentru fiecare nivel de acces, iar accesul deplin la dispozitiv și controlul acțiunilor altor angajați se face prin cardul de ADMIN. Accesul de administrator vă permite să limitați funcționalitatea MicorMIG folosind setările din meniul de service la următoarele niveluri:
- BLOCAT - blochează complet sudura și poate fi folosit și ca rol de anti-furt. 
- ADMIN - cu ajutorul acestui cont se poate regla nivelul de „BLOCAT”, dar numai utilizând codul corect, deja stabilit.
- SUDOR ÎNCEPĂTOR, SUDOR AVANSAT - în aceste stadii dispozitivul este capabil să sudeze, dar numai în strictă conformitate cu parametrii introduși sau în funcție de caracteristicile de pe cardul JOB utilizat. 

Pentru companiile care operează în conformitate cu EN 1090 sau EN 3834 este deosebit de util să se utilizeze fișele WPS, WPS WELDER BASIC sau WPS WELDER ADVANCED. Pe dispozitiv se setează manual parametrii în conformitate cu instrucțiunile WPS sau prin introducerea lor automată, cu ajutorul cardului NFC de tip „JOB” (sarcină de lucru). 
Sudorul pornește echipamentul și se autentifică, de exemplu, cu ajutorul cardului WELDER BASIC WPS. Parametri de sudare se pot corecta corecta doar cu +/- 10%  față de instrucțiunile WPS standard. Nu este posibil să se schimbe parametri suplimentari, precum fluxul de pre-gaz, umplerea de crater sau curentul de început. Utilizarea cardurilor NFC asigură faptul că sudorii lucrează exclusiv în parametrii stabiliți de supraveghetor pentru fiecare schimb de lucru. 

card nfc sudor lorch

În afară de beneficiul de a memora sarcinile de sudare utilizate, setul de carduri permite utilizatorilor să creeze sarcini noi de sudare care să îndeplinească anumite cerințe specifice. Lorch oferă pentru acest scop, seturi de carduri de 10/25 buc. Memorarea sarcinilor specifice necesită proprietate de scriere NFC și un panou de tip ControlPro. Utilizatorii BasicPlus pot actualiza această versiune, îmbunătățind-o cu o opțiune mai avansată, fără nicio problemă. Datorită conceptului de operare inovativ de la Lorch, pentru orice sistem MicorMig se pot adăuga proprietăți suplimentare extrem de ușor.

Aici vezi mai multe detalii despre echipamentele MicorMig care sunt dotate cu tehnologia de control digital pe baza cardurilor NFC.

micormig carduri nfc lorch 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RYWAL-RHC Romania

Bine ați venit pe site-ul de prezentare a reprezentanței grupului RYWAL-RHC în România.

Rywal RHC are o experiență de 20 de ani pe piața din Polonia, fiind cel mai mare producător și distribuitor de echipamente și consumabile de sudură. Alte produse prezente în oferta grupului sunt următoarele: produse abrazive de șlefuire, echipamente de protecție pentru sudori, produse și echipamente de îmbinare și tăiere prin căldură, sisteme de filtroventilație, fierăstraie cu bandă, produse chimice tehnice și multe alte echipamente auxiliare de folos în atelierele de prelucrare a metalelor.

Rywal RHC produce echipamente și consumabile pentru sudură sub brandurile proprii MOST și GOLD, dar distribuie și echipamente de la cele mai consacrate mărci în domeniu, asigurând astfel o ofertă care îndeplinește cele mai înalte cerințe.

Dacă sunteți interesat să realizați un proces de sudură profesionist vă încurajăm să vă familiarizați cu oferta noastră de produse și să utilizați serviciile site-ului nostru. Suntem bucuroși să oferim cele mai bune sfaturi în ceea ce privește materialele și echipamentele de sudură pentru fiecare client în parte!

all for welding
 Setări
bezpieczne dane

Vă respectăm confidențialitatea!

Ne pasă de datele dvs. personale, vă rugăm să fiți alături de noi.

Informații despre prelucrarea datelor cu caracter personal

Dragă utilizatorule,

Începând cu 25 mai 2018 din cauza Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46 / CE (Regulamentul general privind protecția datelor). Vrem să știți ce date procesăm și pe ce bază. Mai jos veți găsi informații detaliate despre acest subiect. Vă rugăm să vă familiarizați cu acestea, apoi specificați datele pe care doriți să ni le împărtășiți și să vă dați consimțământul făcând clic pe butonul „Sunt de acord”.

Amintiți-vă că puteți oricând să retrageți consimțământul sau să schimbați scopul datelor făcând clic pe pictograma de setări din colțul din stânga jos al browserului.

 

Ce date colectăm?

Majoritatea datelor pe care le colectăm sunt complet anonime, dar pot fi și date despre dispozitivul pe care îl utilizați, versiunea browserului, subpagini pe care le vizitați și ceea ce căutați pe site-ul nostru. În cazul verificării consimțământului de marketing, pot fi date personale precum IP, adresă de e-mail sau linkuri către profiluri de pe rețelele sociale.

 

Cine va fi administratorul datelor dvs.?

Administratorul datelor dvs.: RYWAL RHC ROMÂNIA S.R.L. (”Rywal”) este o societate cu sediul în Braşov, str. Calea Făgăraşului nr. 59, standurile 60-67, jud. Braşov, România înmatriculată la Oficiul Registrului Comerţului Braşov sub nr. J08/165/2013, având cod unic de înregistrare RO 31179110.

 

De ce vrem să procesăm datele dvs.?

Mai presus de toate, pentru a vă oferi un conținut din ce în ce mai bun și o experiență din ce în ce mai bună de utilizare a site-ului nostru web. Cum este posibil acest lucru?

Analizând, de exemplu, ceea ce căutați pe site, știm de ce aveți nevoie și facem totul pentru a-l găsi la noi rapid și ușor. Analizând timpul petrecut pe site, știm dacă articolul a fost interesant sau nu.

Mai multe informații puteți găsi în Politica de Confidențialitate.

 

Oferim cuiva datele dvs. personale?

Putem divulga datele dvs. doar companiilor specializate din grupul nostru de capital și numai în scopuri strâns legate de nevoile dvs., precum și entităților autorizate să obțină date în conformitate cu legislația aplicabilă, de ex. instanțe sau organe de aplicare a legii - numai dacă cererea se bazează pe un temei juridic relevant. Companiile care optimizează funcționarea site-ului web pot avea, de asemenea, acces la datele companiei dvs. Cu toate acestea, aceste companii nu au consimțământul nostru pentru prelucrarea acestor date în alte scopuri decât implementarea comenzilor noastre.

 

Ce puteți face cu datele dvs. personale?

Aveți dreptul de a vă accesa datele, de a le modifica, de a limita procesarea și de a trimite o cerere de ștergere a acestora. De asemenea, puteți schimba domeniul de aplicare al datelor pe care doriți să ni le împărtășiți, să retrageți consimțământul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, să vă transferați datele către alți administratori, aveți și dreptul de a fi uitați de noi dacă nu intră în conflict cu alte drepturi , de exemplu, în legătură cu implementarea contractelor sau necesitatea de a stoca documente contabile. Mai multe informații în Politica de Confidențialitate.

 

Pe ce bază dorim să prelucrăm datele dvs.?

Baza pentru prelucrarea datelor dvs. este de fiecare dată consimțământul dvs., dar, în unele cazuri, și necesitatea de a implementa contracte și interesul legitim al administratorului de date, de exemplu, prelucrarea datelor în scopuri de marketing propriu.

În cazul procesării datelor în scopuri de marketing, adică, printre altele, profilarea va avea loc cu acordul dvs., pe care îl exprimați prin acceptarea consimțământului de marketing în setări.

În cazul prelucrării datelor în scopuri de comunicare cu dvs., vă vom solicita consimțământul pe formularul de contact sau pentru abonarea la newsletter.

 

Cât timp păstrăm datele dvs.?

Vă vom reaminti despre stocarea datelor dvs. după 90 de zile de la vizita anterioară. Apoi veți putea decide ce doriți să faceți cu ei. Cu toate acestea, datele pe care le primim de la dvs. vor fi păstrate la nesfârșit, deoarece datorită datelor istorice vom putea analiza mai bine modificările preferințelor dvs.

 

Rezumat

Vă rugăm să citiți informațiile de mai sus. Apoi vă rugăm să acceptați prelucrarea acestor date făcând clic pe butonul Accept.

 

Amintiți-vă că vă puteți retrage consimțământul sau puteți modifica în orice moment domeniul de aplicare al datelor pe care doriți să ni le partajați.

Setări

Cookies

Sunt un element foarte important pentru noi. Datorită acestora avem posibilitatea de a îmbunătăți securitatea site-ului web, atractivitatea pentru utilizatori și viteza de funcționare a acestuia. Vă recomandăm să lăsați această opțiune activată.

Consimțământul de marketing

Acceptând prelucrarea datelor în scopuri de marketing, vă vom putea prezenta oferte sau reclame mai potrivite preferințelor dvs. de cumpărături și vom solicita, de asemenea, cookie-uri active. Datele procesate sunt informații despre locația dvs. aproximativă, dispozitivul pe care îl utilizați, subpagini pe care le vizitați și informațiile pe care le căutați pe site-ul nostru. Vom fi foarte mulțumiți dacă sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. în aceste scopuri, amintiți-vă că vă puteți retrage consimțământul în orice moment.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, scrieți-ne la romania@rywal.ro. Vă vom răspunde la întrebări. De asemenea, puteți șterge cookie-urile pe această pagină în orice moment, făcând clic aici (va reîncărca pagina).

Setări Informație Nu acum Accept