ico-delivery

Livrare în 48 de ore

  ico-phone

(004) 0368.100.127

  ico-email

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

CATALOG DE PRODUSE

Articole

Rywal RHC România vă invită la Metal Show

Rywal RHC România se pregătește pentru Metal Show cu reduceri de 15% la echipamentele de sudare și demonstrații live.

invitatie metalshow site 

La standul nr. 13 Rywal RHC România va expune produse din toate gamele pe care le comercializează: echipamente și accesorii pentru sudare, echipamente pentru sudarea și tăierea oxigaz, echipamente de protecție, dispozitive de filtroventilație, unelte magnetice, produse chimice tehnice, consumabile pentru sudură, abrazive.

În afară de produsele de brand propriu Most, vor putea fi vizualizate și produse provenite de la producători consacrați precum: Lorch, Demmeler și 3M.

Echipamente de sudare de la Lorch – pentru o sudare mai ușoară

Oferta de echipamente Lorch pe care o vom prezenta include echipamente de sudare pentru lucrări mici de atelier cât și pentru producții industriale mari. De asemenea varietatea de echipamente este clasificată în funcție de fiecare metodă de sudare în parte.

MicorStick și MobilePower: sudarea cu electrozi alimentată pe baza tehnologiei cu acumulatori
Lorch stabilește noul standard in sudura MIG-MAG prin invertorul MicorMig care asigură productivitate maximă, fiind un echipament robust, ușor de utilizat, de o calitate deosebită.
De asemenea, Lorch va prezenta sudarea cu electrozi alimentată pe baza tehnologiei cu acumulatori.
Cu ajutorul tehnologiei invotoare Micor de la Lorch, sudura cu electrozi se realizează mai ușor și mai bine. Aparatul MicorStick permite sudarea chiar și la o tensiune principală de 230V. 
Avantajul principal este că se poate suda oriunde, neținând cont de sursa de alimentare. Modelul Accu-ready permite sudarea pe bază de acumulatori, tot ce trebuie să faceți este să conectați aparatul MicorStick la bateria MobilePower și sunteți gata de sudare.

lorch articol expo

Echipamentul MIG-MAG Saprom S5 BW de la Lorch

Saprom S5 BW - specializat pe sudarea la curent pulsat
Modul in care este conceput permite realizarea unei fir de sudare ideal, aproape fără niciun strop. In acest fel se obtin performante considerabil mai bune intr-un timp mult mai scurt. Secretul procesului de sudare optim se ascunde in soft-ul echipamentului și posibilitatea rapidă de control, având un timp de reacție la schimbări, de ordinul milisecundelor. Rezultatul utilizării acestui echipament este obținerea unei productivități maxime și scăderea costurilor de producție.

lorch-saprom-s5

Mesele de sudare modulare de la Demmeler

Sistemul modular 3D de cleme de la Demmeler permite începerea proiectului cu o masă de sudare mai mică și extensia ulterioară la cleme de tip XXL. În acest fel distribuirea costurilor pentru o astfel de investitie se face in mod eficient, progresiv, odată cu creșterea volumului de producție.
Mesele de sudura 3D se pot extinde în orice direcție datorită construcției de tip modular, ce le permite să se modifice rapid cât se poate de precis. Tehnologia sistemului de prindere prin cleme, de la Demmeler, s-a stabilit ca și standard în industria de profil și a fost premiată și patentată. Sistemul are aplicație în diverse domenii: contrucții din oțel, sudare cu lase, tăiere cu laser, robotică, echipamente de asamblare și măsurare și multe altele.

masa demmeler

Soluții de siguranță și protecție de la 3M

Partenerul nostru pentru produse din gama echipamentelor de protecţie individuală este compania globală 3M cu o tehnologie diversificată pentru produse în domeniul siguranţei şi protecţiei. Aceasta deține o experiență vastă în domeniu şi folosește cele mai bune şi recente tehnologii pentru a oferi produse inovative şi individualizate. Produsele 3M contribuie la garantarea protecţiei şi confortului pentru o gamă extinsă de aplicaţii şi pentru diverse condiţii de lucru. Un mediu de lucru sigur, fără pericole, este esenţial pentru orice afacere, iar oferta 3M cuprinde o multitudine de variante pentru echipamentul individual de protecție, astfel incât fiecare client să găsească soluția optimă pentru o protecție eficientă.

3m colaj

Vizitatorii expoziției Metal Show vor avea ocazia să vizualizeze performanțele aparatelor de sudură de la Most și Lorch, să testeze masa de sudură de la Demmeler iar specialiștii noștri vă vor sta la dispoziție pentru a răspunde la orice întrebare legată de detalii privind oferta completă și promoțiile speciale valabile doar pe perioada expoziției.

Pentru invitații gratuite la eveniment vă rugăm să vă inscrieți cu datele dvs. de contact aici.

 

all for welding
 Setări
bezpieczne dane

Vă respectăm confidențialitatea!

Ne pasă de datele dvs. personale, vă rugăm să fiți alături de noi.

Informații despre prelucrarea datelor cu caracter personal

Dragă utilizatorule,

Începând cu 25 mai 2018 din cauza Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46 / CE (Regulamentul general privind protecția datelor). Vrem să știți ce date procesăm și pe ce bază. Mai jos veți găsi informații detaliate despre acest subiect. Vă rugăm să vă familiarizați cu acestea, apoi specificați datele pe care doriți să ni le împărtășiți și să vă dați consimțământul făcând clic pe butonul „Sunt de acord”.

Amintiți-vă că puteți oricând să retrageți consimțământul sau să schimbați scopul datelor făcând clic pe pictograma de setări din colțul din stânga jos al browserului.

 

Ce date colectăm?

Majoritatea datelor pe care le colectăm sunt complet anonime, dar pot fi și date despre dispozitivul pe care îl utilizați, versiunea browserului, subpagini pe care le vizitați și ceea ce căutați pe site-ul nostru. În cazul verificării consimțământului de marketing, pot fi date personale precum IP, adresă de e-mail sau linkuri către profiluri de pe rețelele sociale.

 

Cine va fi administratorul datelor dvs.?

Administratorul datelor dvs.: RYWAL RHC ROMÂNIA S.R.L. (”Rywal”) este o societate cu sediul în Braşov, str. Calea Făgăraşului nr. 59, standurile 60-67, jud. Braşov, România înmatriculată la Oficiul Registrului Comerţului Braşov sub nr. J08/165/2013, având cod unic de înregistrare RO 31179110.

 

De ce vrem să procesăm datele dvs.?

Mai presus de toate, pentru a vă oferi un conținut din ce în ce mai bun și o experiență din ce în ce mai bună de utilizare a site-ului nostru web. Cum este posibil acest lucru?

Analizând, de exemplu, ceea ce căutați pe site, știm de ce aveți nevoie și facem totul pentru a-l găsi la noi rapid și ușor. Analizând timpul petrecut pe site, știm dacă articolul a fost interesant sau nu.

Mai multe informații puteți găsi în Politica de Confidențialitate.

 

Oferim cuiva datele dvs. personale?

Putem divulga datele dvs. doar companiilor specializate din grupul nostru de capital și numai în scopuri strâns legate de nevoile dvs., precum și entităților autorizate să obțină date în conformitate cu legislația aplicabilă, de ex. instanțe sau organe de aplicare a legii - numai dacă cererea se bazează pe un temei juridic relevant. Companiile care optimizează funcționarea site-ului web pot avea, de asemenea, acces la datele companiei dvs. Cu toate acestea, aceste companii nu au consimțământul nostru pentru prelucrarea acestor date în alte scopuri decât implementarea comenzilor noastre.

 

Ce puteți face cu datele dvs. personale?

Aveți dreptul de a vă accesa datele, de a le modifica, de a limita procesarea și de a trimite o cerere de ștergere a acestora. De asemenea, puteți schimba domeniul de aplicare al datelor pe care doriți să ni le împărtășiți, să retrageți consimțământul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, să vă transferați datele către alți administratori, aveți și dreptul de a fi uitați de noi dacă nu intră în conflict cu alte drepturi , de exemplu, în legătură cu implementarea contractelor sau necesitatea de a stoca documente contabile. Mai multe informații în Politica de Confidențialitate.

 

Pe ce bază dorim să prelucrăm datele dvs.?

Baza pentru prelucrarea datelor dvs. este de fiecare dată consimțământul dvs., dar, în unele cazuri, și necesitatea de a implementa contracte și interesul legitim al administratorului de date, de exemplu, prelucrarea datelor în scopuri de marketing propriu.

În cazul procesării datelor în scopuri de marketing, adică, printre altele, profilarea va avea loc cu acordul dvs., pe care îl exprimați prin acceptarea consimțământului de marketing în setări.

În cazul prelucrării datelor în scopuri de comunicare cu dvs., vă vom solicita consimțământul pe formularul de contact sau pentru abonarea la newsletter.

 

Cât timp păstrăm datele dvs.?

Vă vom reaminti despre stocarea datelor dvs. după 90 de zile de la vizita anterioară. Apoi veți putea decide ce doriți să faceți cu ei. Cu toate acestea, datele pe care le primim de la dvs. vor fi păstrate la nesfârșit, deoarece datorită datelor istorice vom putea analiza mai bine modificările preferințelor dvs.

 

Rezumat

Vă rugăm să citiți informațiile de mai sus. Apoi vă rugăm să acceptați prelucrarea acestor date făcând clic pe butonul Accept.

 

Amintiți-vă că vă puteți retrage consimțământul sau puteți modifica în orice moment domeniul de aplicare al datelor pe care doriți să ni le partajați.

Setări

Cookies

Sunt un element foarte important pentru noi. Datorită acestora avem posibilitatea de a îmbunătăți securitatea site-ului web, atractivitatea pentru utilizatori și viteza de funcționare a acestuia. Vă recomandăm să lăsați această opțiune activată.

Consimțământul de marketing

Acceptând prelucrarea datelor în scopuri de marketing, vă vom putea prezenta oferte sau reclame mai potrivite preferințelor dvs. de cumpărături și vom solicita, de asemenea, cookie-uri active. Datele procesate sunt informații despre locația dvs. aproximativă, dispozitivul pe care îl utilizați, subpagini pe care le vizitați și informațiile pe care le căutați pe site-ul nostru. Vom fi foarte mulțumiți dacă sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. în aceste scopuri, amintiți-vă că vă puteți retrage consimțământul în orice moment.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, scrieți-ne la romania@rywal.ro. Vă vom răspunde la întrebări. De asemenea, puteți șterge cookie-urile pe această pagină în orice moment, făcând clic aici (va reîncărca pagina).

Setări Informație Nu acum Accept