ico-delivery

Livrare în 48 de ore

  ico-phone

(004) 0368.100.127

  ico-email

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

CATALOG DE PRODUSE

Promoții și noutăți

În această secțiune vă prezentăm informații cu privire la promoțiile și noutățile actuale din ofertă. Produsele recomandate sunt de înaltă calitate, fiind special selectate de către personalul nostru. Reprezentanța Rywal RHC România oferă produse de brand propriu (Most și Gold), fabricate în grupul Rywal RHC, astfel reușește să vă garanteze mereu prețuri avantajoase. 

În ceea ce privește produsele provenite de la producători consacrați, datorită acordurilor speciale vă putem oferi o ofertă atractivă pentru produse de cea mai bună calitate. 

Norma EN 1090 și sudura

Toate întreprinderile care execută suduri la construcțiile portante din oțel sau aluminiu, se supun, începând cu 1 iulie 2014, obligației de a furniza documente doveditoare privind realizarea cordoanelor de sudură. Pachetul avantajos EN 1090 de la Lorch vă ajută să prezentați rapid și în mod economic aceste dovezi.

schema pachet en 1090
Soluția Lorch include certificări pentru sudură, portofoliul WPS, o varietate de instrucțiuni pentru sudură, documentație și servicii de calibrare. 

„EN 1090”, noul certificat UE pentru fabricarea și asamblarea structurilor din oțel și aluminiu, provoacă neliniști în acest sector industrial. De la firmele mici până la cele mari, toate întreprinderile care sudează construcții portante se supun din Iulie 2014 declarației (certificării) de conformitate UE. Pe lângă calitatea cordoanelor de sudură, trebuie să dovedească și efectuarea controlului de fabricație.

„Cel târziu până la mijlocul anului 2014, toate întreprinderile care lucrează în domeniul supervizării lucrărilor de construcții trebuie să fie certificate”. Uniunea Federală Metall nu are nicio îndoială privind faptul că sectorul construcțiilor metalice se află în fața unor schimbări radicale, cu atât mai mult cu cât reglementările de peste 200 de pagini pun în fața unor mari provocări, multe întreprinderi. Nu numai în ceea ce privește controlul sudurii ci și cu privire la planificarea, comanda și documentarea procesului. Pentru ca întreprinderile să se poate concentra asupra problemei esențiale – sudarea - și să nu intre în jungla de norme, Lorch a conceput un pachet avantajos privind EN 1090. Cu acest pachet, chiar și micile întreprinderi pot să prezinte rapid și eficient dovada de conformitate UE conform EN 1090, pentru industria sudurii. Pentru a satisface cerințele de certificare, pe viitor toate oțelurileindiferent de limita de rezistentă, trebuie supuse unei verficări, ceea ce înseamnă timp și bani. Dacă fiecare întreprindere se luptă separat cu multitudinea de instrucțiuni și verifică individual fiecare clasă de calitate, atunci se vor aduna rapid cheltuieli de mai multe zeci de mii de Euro.    

Dacă o întreprindere mică trebuie să execute în medie cca. 8 verificări individuale și ținem cont de materiale, costuri de pregătire, evaluare și supervizare, toate aceste cheltuieli însumate ajung repede la cca. 20.000 Euro (vezi exemplul de calcul de mai jos). Procesul de auditare propriu-zis mai costă în schimb o sumă comparabil mai mică cu 4 cifre. Pentru întreprinderi de mărime mijlocie, suma pentru verificarea procedurii de sudură la un număr mediu de 15 verificări individuale (zece cordoane de colț sudate și 5 cordoane sudate cap la cap) suma se poate mări ușor la 35.000 Euro. Totuși, certificarea calității sudurii în sine nu este suficientă conform EN 1090. Deoarece părți componente importante ale noii certificări CE se referă și la procesul de fabricație. 

calcul en 1090
Verificarea individuală conform EN 1090 este scumpă. Din exemplele de calcul se observă cheltuielile totale mari, care ajung rapid la 20.000 Euro pentru întreprinderile mici sau la 35.000 Euro pentru întreprinderile medii.

Cum pot întreprinderile să îndeplinească acum repede și eficient specificațiile CE referitoare la operațiunea de sudură? Drumul ideal constă în a te baza pe procedurile standard de sudare admise, conform normelor pentru instalațiile de sudare corespunzătoare, în locul unei validări individuale ce implică cheltuieli și efort. Pentru EN 1090, Lorch a conceput un pachet corespunzător care acoperă toate aplicațiile de sudură uzuale.

Punctul central al soluției Lorch îl constituie sistemele de sudură P-Synergic, Seria S- și S-Speed- Pulse, deja certificate pentru EN 1090. Prin folosirea echipamentelor de sudură certificate EN 1090, întreprinderile economisesc costurile verificărilor individuale scumpe și consumatoare de timp. Mapa WPS (Specificații ale Procesului de Sudură) cuprinde tot ce se poate obține pentru echipamentele de sudură respective și toate instrucțiunile de sudură– certificate de GSI-SLV Fellbach - necesare pentru utilizarea normală a echipamentelor și aplicarea acestora pentru propria operațiune de sudură. Sistemul de documentare Lorch Q-data, prin care se consemnează în scris fiecare cordon de sudură individuală, permite realizarea confirmării cu o cheltuială minimă. În acest fel se face câte un protocol pentru fiecare cordon de sudură cerută în cadrul marcajului de conformitate CE. Serviciul de calibrare rotunjește pachetul total de la Lorch și garantează că întreprinderile sudează permanent conform specificațiilor WPS.
speed-pulse

De asemenea, seria de aparate MicorMig cu sistem de control BasicPlus și ControlPro, sunt concepute în conformitate cu norma EN 1090.

Mai multe detalii:
Echipament MicorMig 300 Lorch
Echipament MicorMig 350 Lorch
Echipament MicorMig 400 Lorch
Echipament MicorMig 500 Lorch

micormig

all for welding
 Setări
bezpieczne dane

Vă respectăm confidențialitatea!

Ne pasă de datele dvs. personale, vă rugăm să fiți alături de noi.

Informații despre prelucrarea datelor cu caracter personal

Dragă utilizatorule,

Începând cu 25 mai 2018 din cauza Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46 / CE (Regulamentul general privind protecția datelor). Vrem să știți ce date procesăm și pe ce bază. Mai jos veți găsi informații detaliate despre acest subiect. Vă rugăm să vă familiarizați cu acestea, apoi specificați datele pe care doriți să ni le împărtășiți și să vă dați consimțământul făcând clic pe butonul „Sunt de acord”.

Amintiți-vă că puteți oricând să retrageți consimțământul sau să schimbați scopul datelor făcând clic pe pictograma de setări din colțul din stânga jos al browserului.

 

Ce date colectăm?

Majoritatea datelor pe care le colectăm sunt complet anonime, dar pot fi și date despre dispozitivul pe care îl utilizați, versiunea browserului, subpagini pe care le vizitați și ceea ce căutați pe site-ul nostru. În cazul verificării consimțământului de marketing, pot fi date personale precum IP, adresă de e-mail sau linkuri către profiluri de pe rețelele sociale.

 

Cine va fi administratorul datelor dvs.?

Administratorul datelor dvs.: RYWAL RHC ROMÂNIA S.R.L. (”Rywal”) este o societate cu sediul în Braşov, str. Calea Făgăraşului nr. 59, standurile 60-67, jud. Braşov, România înmatriculată la Oficiul Registrului Comerţului Braşov sub nr. J08/165/2013, având cod unic de înregistrare RO 31179110.

 

De ce vrem să procesăm datele dvs.?

Mai presus de toate, pentru a vă oferi un conținut din ce în ce mai bun și o experiență din ce în ce mai bună de utilizare a site-ului nostru web. Cum este posibil acest lucru?

Analizând, de exemplu, ceea ce căutați pe site, știm de ce aveți nevoie și facem totul pentru a-l găsi la noi rapid și ușor. Analizând timpul petrecut pe site, știm dacă articolul a fost interesant sau nu.

Mai multe informații puteți găsi în Politica de Confidențialitate.

 

Oferim cuiva datele dvs. personale?

Putem divulga datele dvs. doar companiilor specializate din grupul nostru de capital și numai în scopuri strâns legate de nevoile dvs., precum și entităților autorizate să obțină date în conformitate cu legislația aplicabilă, de ex. instanțe sau organe de aplicare a legii - numai dacă cererea se bazează pe un temei juridic relevant. Companiile care optimizează funcționarea site-ului web pot avea, de asemenea, acces la datele companiei dvs. Cu toate acestea, aceste companii nu au consimțământul nostru pentru prelucrarea acestor date în alte scopuri decât implementarea comenzilor noastre.

 

Ce puteți face cu datele dvs. personale?

Aveți dreptul de a vă accesa datele, de a le modifica, de a limita procesarea și de a trimite o cerere de ștergere a acestora. De asemenea, puteți schimba domeniul de aplicare al datelor pe care doriți să ni le împărtășiți, să retrageți consimțământul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, să vă transferați datele către alți administratori, aveți și dreptul de a fi uitați de noi dacă nu intră în conflict cu alte drepturi , de exemplu, în legătură cu implementarea contractelor sau necesitatea de a stoca documente contabile. Mai multe informații în Politica de Confidențialitate.

 

Pe ce bază dorim să prelucrăm datele dvs.?

Baza pentru prelucrarea datelor dvs. este de fiecare dată consimțământul dvs., dar, în unele cazuri, și necesitatea de a implementa contracte și interesul legitim al administratorului de date, de exemplu, prelucrarea datelor în scopuri de marketing propriu.

În cazul procesării datelor în scopuri de marketing, adică, printre altele, profilarea va avea loc cu acordul dvs., pe care îl exprimați prin acceptarea consimțământului de marketing în setări.

În cazul prelucrării datelor în scopuri de comunicare cu dvs., vă vom solicita consimțământul pe formularul de contact sau pentru abonarea la newsletter.

 

Cât timp păstrăm datele dvs.?

Vă vom reaminti despre stocarea datelor dvs. după 90 de zile de la vizita anterioară. Apoi veți putea decide ce doriți să faceți cu ei. Cu toate acestea, datele pe care le primim de la dvs. vor fi păstrate la nesfârșit, deoarece datorită datelor istorice vom putea analiza mai bine modificările preferințelor dvs.

 

Rezumat

Vă rugăm să citiți informațiile de mai sus. Apoi vă rugăm să acceptați prelucrarea acestor date făcând clic pe butonul Accept.

 

Amintiți-vă că vă puteți retrage consimțământul sau puteți modifica în orice moment domeniul de aplicare al datelor pe care doriți să ni le partajați.

Setări

Cookies

Sunt un element foarte important pentru noi. Datorită acestora avem posibilitatea de a îmbunătăți securitatea site-ului web, atractivitatea pentru utilizatori și viteza de funcționare a acestuia. Vă recomandăm să lăsați această opțiune activată.

Consimțământul de marketing

Acceptând prelucrarea datelor în scopuri de marketing, vă vom putea prezenta oferte sau reclame mai potrivite preferințelor dvs. de cumpărături și vom solicita, de asemenea, cookie-uri active. Datele procesate sunt informații despre locația dvs. aproximativă, dispozitivul pe care îl utilizați, subpagini pe care le vizitați și informațiile pe care le căutați pe site-ul nostru. Vom fi foarte mulțumiți dacă sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. în aceste scopuri, amintiți-vă că vă puteți retrage consimțământul în orice moment.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, scrieți-ne la romania@rywal.ro. Vă vom răspunde la întrebări. De asemenea, puteți șterge cookie-urile pe această pagină în orice moment, făcând clic aici (va reîncărca pagina).

Setări Informație Nu acum Accept